websikehealthcheck

Blog...

“Mindenmentes” piacozás otthonról

Kamrashop - Kertvárosi Éléskamra - mindenmentes - vegán - gluténmentes - bio bevásárlás online - mentes gasztro

Az, hogy az online vásárlás egyre nagyobb teret hódít magának, már nem újdonság. Az utóbbi 1-2 évben viszont már a szokásos heti bevásárlásokat is egyre többen intézik online, még azok is, akik korábban ragaszkodtak a hagyományos verzióhoz, hogy ők maguk választhassák ki a legszebb paradicsomokat, a legpirosabb almát vagy a legfrissebb csirkemellet. Hiszen ma már nem csak a multik és a nagyobb üzletek kínálatából tudunk válogatni, szerencsére számos hazai termelő is elérhető online.

Ha otthonról akarjuk feltölteni a kamrát…

Ahhoz, hogy a legszebb, valóban minőségi alapanyagokat beszerezzük, nem feltétlenül kell ellátogatnunk a legközelebbi piacra. Én legalábbis szinte teljesen leszoktam róla, mióta ismerem a Kamrashop-ot, a Kertvárosi Éléskamrát.

Róluk már volt szó az Instagram oldalamon, az Adventi ajánlóban bemutattam őket is. Persze, minden nem fért bele egy posztba, szóval jöjjön most egy mini interjú Tamással, a kamrashop tulajdonosával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mentes Gasztro (@mentesgasztro) által megosztott bejegyzés

Mi inspirálta a Kamrashop elindítását?

A Kamrashop fő célja, hogy az egészségtudatos kertvárosi embereket, minőségi, megbízható forrásból származó élelmiszerekkel lássa el, pénztárcabarát áron. Szeretnénk a “mindenmentes” és a vidék ízeit a háztartásokba elhozni, ezzel is mosolyt csalva az emberek arcára.

A vállalkozás ötlete onnan jött, hogy én is kertvárosi, három gyermekes apuka vagyok. Rengeteg utánajárásba, energiába és időbe került, míg mindent be tudtunk szerezni a megfelelő helyről. Ezért úgy döntöttem létrehozok egy olyan vállalkozást, ahol mindent egy helyről be lehet szerezni akár másnapra is úgy, hogy az ajtómig vagy a konyháig szállítják az ételeket. Maximum 15 percet fordítunk így hetente a bevásárlásra, és az összes fennmaradó időt a családommal tudom tölteni. Úgy gondolom, hogy ez más családok számára is óriási segítség lehet.

Hogyan választjátok ki a partnereiteket?

A kiválasztás első sorban mindig ajánlás útján történik. Fontos, hogy alapvető élelmiszerek és a háztartásban szükséges dolgokat, pl. papírárut is megtaláljanak nálunk, hisz így tudunk komplexek lenni.
Azonban a vásárlóink “kívánsága” az első számunkra, így az ő javaslataikat felhasználva keresünk folyamatosan partnereket/ kézműveseket/ős és kistermelőket, illetve manufaktúrákat.
Jelenleg az egészséges és bio vonal a legerősebb mint pl Szafi reform, Szafi free, Biorganik, Édenprémium, Dia wellness, All In Natural Food és egyéb diabetikus, vegán termékek, de igyekszünk folyamatosan a kínálatba feltölteni a termelői palettát is, mint pl jelenleg kézműves pékség, termelői burgonya, kézműves szörp, termelői méz stb. Azonban hús tekintetében a Bio csirke is kapható lesz, hisz óriási igény mutatkozik rá.

Milyen szempontok alapján választotok?

Igyekszünk olyan vállalkozásokkal is dolgozni akik újak, azonban az ajánlások mindig fontosak számunkra. Partnereinket mindig feltérképezzük, megvizsgáljuk tudnak-e azonosulni a vásárlóinkkal és víziónkkal. Ezután mindig termék kóstoló történik és lehetőség szerint az “üzembe” is ellátogatunk, hogy meggyőződjünk a megfelelő körülményekről.

Honnan szerzitek be a pékárukat?

Jelenlegi partnerünk a fóti Somlyó pékség, aki 2021-ben bronzérmes lett a különleges kovásznak köszönhetően. Azonban itt szeretném kiemelni, zöldség-gyümölcs beszállítónkat is, aki kizárólag éttermeknek és nekünk szállít első osztályú, minőségű termékeket.

A figyelmesség nem üres, de jól hangzó ígéret…

Amikor Tamás azt mondja, hogy odafigyelnek a vásárlói visszajelzésekre és az igények szerint fejlesztik az áruházukat, az tényleg igaz. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy az első rendelésem után telefonon hívott fel, hogy megkérdezze elégedett vagyok-e és mit gondolok az áruházról. Megemlítettem, hogy sajnos nem találtam meg náluk azt a növényi tejet, amit évek óta szeretek és használok, ezért ez kimaradt a rendelésemből. Pár nappal később jött az üzenet, hogy bővítették a kínálatot és most már a kedvencemet is megtalálom náluk. 🙂

Nézz szét náluk te is és töltsd fel a kamrát ide kattintva!

Ha pedig termelőként, partnerként csatlakoznál, írj a hello@kamrashop.hu címre!

 

Hevesi Szandra
Vannak dolgok, amikről nem vagyok hajlandó lemondani ételérzékenység ide vagy oda. Ilyen egy habos cappuccino vagy egy olasz pizza. A Mentes gasztrot azért hoztam létre, hogy összegyűjtsem azokat a kipróbált és bevált recepteket, megmutassam azokat a termékeket és vendéglátóhelyeket, amelyek segítenek abban, hogy ételallergiásként / érzékenyként se kelljen lemondanod a gasztro élményekről.

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük